Selecteer een pagina

Heerlijk een hele week herfstvakantie! Dit weekend maken we plannen met hoe we deze week gaan invullen. Eigenlijk is een week al snel te kort als we kijken wat we gaan doen. Nog een nachtje slapen op de camping en dan de caravan mee naar huis nemen. Het einde van een mooi en lang kampeerseizoen. Natuurlijk wordt er in de herfstvakantie ook gelogeerd en een dagje naar de stad staat ook op de planning. En dan zijn er ook nog van die leuke handwerk uitjes waar we naar toe kunnen! Zoals:

Eropuit in de herfstvakantie, herfstbladeren tegen een blauwe lucht

Nederlandse breidagen

Op 21 & 22 oktober zijn in Zwolle de Nederlandse Breidagen. Met 76 exposanten en 50 inspirerende workshops de moeite waard voor de breiliefhebber om hier een kijkje te nemen.  Je kunt dagelijks van 10 tot 17 uur terecht in de IJsselhallen. Meer informatie lees je op: https://breidag.nl

Daar komt de bruid

Expositie van Noord-Veluwse trouwkleding vroeger en nu. Vroeger trouwde men meestal in dezelfde gekleurde kleding als die van de belijdenis. Pas na de Tweede Wereldoorlog maakten de donkere klederdrachtkleuren plaats voor voornamelijk wit bij trouwjurken. Tot 31 oktober is deze expositie te zien van 10 – 17 uur bij Boerderijmuseum De Bovenstreek, Bovenstraatweg 10A 8069 PE Oldebroek.

Samen met Yvonne breng ik zaterdag een bezoek aan de Nederlandse breidagen wie weet treffen wij elkaar daar!

 

Comments

comments