Selecteer een pagina

Ben jij een designer?

Vorig jaar ontdekte ik een te gekke tool op internet om zelf je eigen design te maken in een brei-, haak- of borduurpatroon. Het is een online tool om charts van patronen te maken, zo kun je een foto omzetten tot een patroon of zelf iets ontwerpen wat natuurlijk superleuk is. Voor iedereen die dat weleens geprobeerd heeft, weet dat het best wel een dingetje is.

De meeste sites zijn gecompliceerd, bijna altijd in het Engels en duur en vaak geven ze net niet wat je wilt hebben. Nou dat was ook de aanleiding voor Sander en Jannetta om dan maar zelf iets te maken en met succes.

Stitch Fiddle homepagina afbeelding

Zij ontworpen de Stitch Fiddle, een onlineprogramma wat in het begin alleen maar bestond uit kleurenpatronen maar inmiddels is uitgegroeid tot een grote community voor het ontwerpen van handwerkpatronen. De ambitie tot nog meer creatieve ideeën zijn er zeker voor de toekomst en inmiddels ontdekken steeds meer creatieve mensen de site. Het leuke is dat je een gratis account kunt aanmaken, wil je meer dan heb je voor € 1,50 per maand nog meer mogelijkheden.

Wordt vandaag nog je ontwerper van je eigen patronen, www.stitchfiddle.com

 

Hartjes in kruissteek in Stitch Fiddle

Comments

comments