Selecteer een pagina

Het blijft altijd bijzonder als je iets ontvangt waar iemand zijn “ziel en zaligheid” in heeft gestopt. Mij overkwam het ook weer, recent werd ik verrast door twee eigen gemaakte creaties ivm mijn nieuwe bedrijf Magie van Naald en Draad.

Persoonlijk cadeau van Yvonne

Tijdens de teamdag, die een dag voor de lancering van mijn nieuwe bedrijf werd gehouden, ontving ik van Yvonne dit prachtige schilderij. Vooral om mijn nieuwe logo erop te zien staan gaf mij kippenvel. En gewoon de gedachte dat iemand de moeite neemt om zich in te leven in jou. En iets moois voor mij te maken maakte mij al warm bij de gedachte. De slingers die de feestelijke opening weergaven. Het breiwerk en het haakwerk maar ook het geborduurde lapje. De magische sterretjes allemaal mooie details uit mijn nieuwe bedrijf.

Cadeau naar aanleiding van het logo

Net na de opening van Magie van Naald en Draad werd ik wederom verrast door mijn vriendin Sandra. Zij had mijn beeldmerk na ‘gebouwd’ in een glazen kastje. De hoed gevuld met bolletje wol en breipennen, borduurnaald, haaknaald, schaar en compleet met hart. Alleen al dat iemand zoveel moeite voor je doet! 2 waardevolle cadeau’s die ik mocht ontvangen voor de opening van mijn nieuwe bedrijf.

Met liefde aanvaard! ♥

Comments

comments