Selecteer een pagina

We keken er enorm naar uit! Yvonne en ik hadden er super veel zin in om op de KreaDoe de hakende, breiende en bordurende beursbezoekers te ontmoeten. Dat we daarvoor vroeg uit de veren moesten maakte niets uit. Yvonne zat al om 7.15 uur in de trein. Helaas had mijn trein wat vertraging, maar net voor tienen ontmoetten wij elkaar op Utrecht CS. Ik liep met veel te zware tassen, jeetje wat kan drukwerk zwaar zijn. En in mijn enthousiasme had ik natuurlijk ook veel te veel daarvan in mijn tassen gestopt.

Tassen in de trein en visitekaartjes met winactie.

We sloten snel aan in de rij voor de ingang van de KreaDoe en op zoek naar stand C036 de stand van Garenwinkel Henja. Henja hadden we 2 weken geleden ontmoet op de breidagen in Zwolle, waar zij ons toen spontaan uitnodigde om deze dag bij haar op de stand te staan. We maakten kennis met haar schoonzus Margriet en konden toen onze plek in gereedheid brengen. Een tafeltje met allemaal voorbeelden van haaktechnieken en breiwerk. Sommigen waren af, maar er waren ook een aantal haakwerken en breiwerken waar we nog mee bezig waren, zodat we ter plekke de techniek konden laten zien.

Krea Doe collage instructie handwerken

Zo gaaf om te zien hoe enthousiast het publiek aanhaakte bij Yvonne haar uitleg! Een paar dames zeiden: “we wilden geen workshop volgen. Maar nu krijgen we er toch een!”. Ik deelde met veel liefde kaartjes uit voor de¬†winactie op Facebook. En legde uit wat de creatieve community: Magie van Naald en Draad is. Want waarom zou je betalen voor een community als er ook heel veel gratis online te vinden is?

De creatieve community is een plaats waar alles wordt verzameld van patronen en links naar patronen, maar bovenal kan je er je vragen stellen zodat we je verder kunnen helpen als je vastloopt. Desnoods maken we een filmpje met uitleg op maat ‘hoe nu verder’. Ook hebben we video’s voor je met uitleg van technieken en maandelijks een leuke challenge waaraan je kunt meedoen. De challenge van Oktober is: ‘Maak je eigen Moksjaal, Thee Trui, Mokwarmer, Kopwarmer, Anti-heet-haaksel of verzin zelf een leuke naam!’ Een magisch stukje draad om je koffiemok of theeglas.

We willen je creativiteit aanboren en zijn heel erg benieuwd wat jullie ervan maken.

Met de herfst op komst is zo’n ………. heerlijk om je glas thee, mok koffie of chocomelk heen. Eigenlijk is je mok nog te warm om vast te houden, maar nu niet. Je kan er je handen aan warmen als je koude handen hebt van een boswandeling.

Want het draait ook allemaal om inspiratie en ge√Įnspireerd worden! Hetzelfde onderwerp, maar welke draai geef jij eraan? En natuurlijk ontmoet je in de community ook andere creatievelingen. Je kunt ze rechtstreeks een bericht sturen of samen een groep vormen. Wil je naast online ook graag off-line in het echt mensen ontmoeten? Maak in de community je eigen groep aan bijvoorbeeld haakSTERs uit Zwolle en vind elkaar makkelijk op deze manier. En dat is allemaal te vinden in onze community.

Nog even terugkijken op een top dag op de KreaDoe? Kijk hieronder:

Het was superfijn om jullie te ontmoeten! En we zien jullie graag weer terug in de community van ‘Magie van Naald en Draad’.

Comments

comments