Selecteer een pagina

Hoe wissel jij van kleur tijdens het haken? Laat jij alle eindjes hangen tot het laatst en werk je dan alles weg? Of stop je bij elke kleur wisseling het draadje gelijk weg? Ik begin meestal aan het begin van mijn project met gelijk alles mooi af te werken. Maar dan gaande weg komt er de klad in…. Dus dan moet ik aan het einde van het project alles weg werken. Nou dat is niet mijn hobby!

Maar sinds Yvonne heeft laten zien hoe zij wisseld van kleur tijdens het haken. Hoef ik me nooit meer druk te maken om de loshangende draden. Want als je het op deze manier doet dan zijn die er niet meer. Ben jij ook benieuwd hoe zij dat doet? Bekijk dan onderstaand filmpje

Filmpjes zoals deze tref je aan in onze creatieve community: Magie van Naald en Draad. Loop je ergens tegen aan? Leg ons je vraag voor en wij leggen het uit desnoods met een filmpje. Zodat jij weer snel verder kunt met je creatie!

Ik ben reuze benieuwd of jij deze manier van kleur wisselen al kent? Zo niet probeer het eens reuze benieuwd of jij voortaan zo van kleur gaat wisselen.

Comments

comments