Selecteer een pagina

Na maanden van hard werken. Het idee omzetten naar een tastbaar resultaat. Met vallen, opstaan maar vooral doorgaan ben ik zo super trots dat ik mijn nieuwe bedrijf en website kan presenteren. Van kinds af aan zit de creativiteit al in mij. Ik kwam erachter dat ik het miste om echt lekker creatief bezig te zijn. En na bijna 10 jaar alleen ondernemen was ik er ook wel weer aan toe om samen te werken met andere creatievelingen. Zie hier de lancering van Magie van Naald en Draad. Wij zijn er bijna helemaal klaar voor om Nederland te betoveren! Zowel de beginnend als gevorderde creatieveling is straks welkom in onze Creatieve Community met alles op het gebied van borduren, haken en breien.

Nog even hard aan het werk om de Creatieve Community te vullen. Maar dat duurt niet meer zo lang en dan kunnen we volledig van start!

Comments

comments