Selecteer een pagina
Samen leren, inspireren, creëren en ontmoeten.

Samen maken we de Wereld mooier,
steekje-voor-steekje!

Magie van Naald en Draad is dé plek online waar je op een positieve manier samen bent met andere creatievelingen die houden van haken, breien en borduren. Waar je antwoord krijgt op je handwerkvraag, zodat je verder kunt met je creatie. Waar je inspiratie opdoet om er vervolgens iets eigens van te maken. Waar je leuke projecten vindt om te maken. Of waar je kunt laten zien wat je gemaakt hebt.

02Laten we heel Nederland betoveren met de Magie van Naald en Draad!

De Creatieve Community, want

Daar ontmoet je andere creatievelingen die van haken, breien of borduren houden. Of je nou een beginner bent of gevorderd, samen delen we een passie: handwerken! Met veel liefde een unieke creatie maken.

Ik wil de wereld betoveren samen met jou!

Mijn oma heeft mij de liefde voor het handwerken bijgebracht. Want als mijn oma kwam logeren, legde zij voor haar middagdutje aan mij uit hoe ik moest breien of haken. Vol vuur ging ik dan aan de slag om het geleerde in praktijk te brengen. Als oma dan weer wakker was, kon ik trots laten zien wat ik had gemaakt. Ik koester deze dierbare herinnering aan mijn oma.

Ik gun het jou ook om je even af te sluiten in deze hectische wereld. Kom bij jezelf thuis om een mooie creatie te maken voor jezelf of met liefde weg te geven. Laat de magie het werk doen en laat je betoveren door de Magie van Naald en Draad.

Groet, Mirjam

 

Wil jij…

In de Creatieve Community ‘Magie van naald en draad’

Ontmoet je creatievelingen met dezelfde passie voor handwerken. Beginners en gevorderden die haken, breien of borduren.

03

Verbonden zijn

met andere creatievelingen online?

03

Geïnspireerd worden

op het gebied van haken, breien en borduren?

03

Samen leren

en elkaar helpen?

03

Uitgedaagd worden

om je eigen draai te geven aan je creatie?

03

Je creaties tonen

aan andere magische Leden?

03

Samen maken we de wereld mooier, steekje-voor-steekje!

#haakmagie #breimagie #borduurmagie
met deze hashtags (#) vind je ons makkelijk terug op social media!

Be yourself because an original is worth more than a copy!
De Creatieve Community omdat:
Samen leren

Via instructiefilmpjes leer je hoe je kunt haken, breien en borduren. Of stel je vraag in de community, want we helpen je graag verder.

Samen inspireren

Via de PINspiratie borden, omdat je hier foto’s van je creaties kan delen. Of laat je inspireren door de gepinde foto’s van andere magische Leden. Ook inspireren wij je graag door boeiende interviews met creatievelingen.

Samen creëren

Onze projecten nodigen je uit om nieuwe creaties te creëren, maar voeg er gerust iets eigens aan toe. Zodat het uniek en 100% van jou wordt!

Samen ontmoeten

Ontmoet andere creatievelingen met een passie voor haken, breien & borduren. Want hier in de ‘Magie van Naald en Draad’ ontstaan waardevolle nieuwe vriendschappen.

Challenges

We hebben maandelijks een uitdagende challenge. We kiezen een onderwerp en dagen jou uit om hier je eigen draai aan te geven. Doe mee, wees creatief en wie weet win je een leuke prijs!

Eigen profiel

In de community ‘Magie van Naald en Draad’ krijg je je eigen profiel. Je kan privé berichten sturen naar andere magische leden. Maar ook is het mogelijk om een groep te starten.

Be yourself because an original is worth more than a copy!
Be yourself because an original is worth more than a copy!
De Creatieve Community kost:

… net zoveel als 2 grote Caffè Mocha bij Starbucks of een Chicken McNuggets met een milkshake. Zet dus snel een lekkere pot thee of kop koffie en log in bij de Creatieve Community ‘Magie van Naald en Draad’ voor een maand lang creatief plezier!

MAANDABONNEMENT

De 1e maand: € 1,99 daarna € 9,99

€ 9,99

Maandelijks opzegbaar
JAARABONNEMENT
12 maanden voor de prijs van 10!

€ 99,90

Jaarlijks opzegbaar

MAGISCHE CADEAUBON

Stopt automatisch!

€ 21,95

Het cadeau voor dé creatieveling!

Word lid en maak kans op mooie prijzen!

We vieren de opening van de ‘Magie van Naald en Draad’ met leuke prijzen. Word jij lid van de Creatieve Community in de maand oktober of november? Dan maak je kans op het winnen van leuke prijzen! Zo hebben we van Hardicraft een viltpakket van Muis Sam, een haakpakket van het kussende paartje en de vlaggenlijn ‘Cute’ die je kan borduren naar eigen smaak. Op 1 december maken we de prijswinnaars bekend in de Community.

Magie is iets wat jij maakt!